14 Şubat’ta Paris’e bedava 2 kişilik uçak bileti Aerobilet’ten!

0
2704
14 Şubatta Paris'e bedava 2 kişilik uçak bileti!
14 Şubatta Paris'e bedava 2 kişilik uçak bileti!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinizle birlikte unutulmaz bir seyahate çıkmaya ne dersiniz? Hem de dünyanın romantizm başkenti Paris’e!

Aerobilet’in bedava uçak bileti kampanyalarında bu defa romantizm rüzgarları esiyor. Aerobilet’in Instagram üzerinden gerçekleştireceği yarışmada, siz de #AerobiletlePariseUçuyoruz etiketini kullanarak, sevgilinizle birlikte çekildiğiniz bir görseli, hikayesiyle birlikte paylaşarak, paylaşımınızın altına 3 arkadaşınızla birlikte Aerobilet’in Instagram hesabını mention’layın. Etiketlediğiniz arkadaşlarınızın Aerobilet’in Instagram hesabını takip ettiğinden emin olun. Dilerseniz farklı arkadaşlarınızı etiketleyerek paylaşacağınız farklı fotoğraflarla şansınızı artırabilirsiniz. Aerobilet’in içerik departmanında değerlendirilecek fotoğraf ve hikayeler arasından en romantik görsel ve hikayeye sahip kullanıcı, 2 kişilik Paris gidiş-dönüş uçak biletini kazanacak!

13 Şubat 2018 gidiş ve 15 şubat 2018 dönüş olmak üzere verilecek uçak biletleri İstanbul – Paris/ Paris – İstanbul olarak kesilecek. Sonuçlar, 1 Şubat 2018’de gün içerisinde açıklanacak.

Son katılım ise 31 Ocak 2018 saat 23.00’e kadar yapılabilecek.

Siz de bu muhteşem 14 Şubat hediyesiyle unutulmaz anılar biriktirmek için sevgilinizle birlikte romantik bir Paris seyahatine çıkmak için ne duruyorsunuz? Hemen sevgilinizle birlikte çekildiğiniz fotoğrafları gözden geçirin ve anılarınızda küçük bir yolculuğa çıkıp, hikayelerinizi ve fotoğraflarınızı bizimle paylaşın. Paris, romantizm dolu bir tatil için sizleri bekliyor!