Hint Okyanusu’nun büyüleyici ada ülkesi: Seyşeller

0
3938
Hint Okyanusu’nun büyüleyici ada ülkesi: Seyşeller
Hint Okyanusu’nun büyüleyici ada ülkesi: Seyşeller

Hani bazı dergilerde, internet fotoğraf galerilerinde seyahat görselleri vardır ve bu görsellerin bilgisayar programlarıyla yani insan eliyle oluşturulduğunu düşünürüz. Hatta bunların bazıları, masaüstü, diz üstü ve mobil cihazlarda arka plan görseli olarak tanımlanmışlardır. Dünyanın neresinde olabileceğine dair düşünmeksizin yalnızca bu muhteşem görselleri arka plan olarak kullanarak keyfini çıkarırız. İşte Seyşeller, bu fotoğrafların pek çoğunun anavatanı!

Hint Okyanusu’nda bir ada ülkesi olan, Afrika kıtasında yer alan Seyşeller, yemyeşil palmiyelerin bembeyaz kumsallara doğru eğildiği ve masmavi sularla buluştuğu, hayal gibi kıyılardan oluşuyor. Başkenti Victoria olan bu rüya gibi ülke, ekvatora yakın olmasına rağmen güneydoğudan gelen ılıman iklimin etkisinde kalıyor. Dolayısıyla gün içerisinde sahilde son derece keyifli vakit geçirebilmek mümkün.

Dilerseniz siz de Seyşeller kıyılarında unutulmaz bir tatil geçirebilir, benzersiz fotoğraflar çekebilir ve harika anılar biriktirebilirsiniz. Hemen Seyşeller’de bulunan havalimanları için aramalarınızı Aerobilet üzerinden yapın ve destinasyonlardaki konaklama ve transfer seçeneklerine göz atın. Her zamankinden farklı, göz alıcı bir yaz tatili sizleri Seyşeller’de bekliyor.