Transfer rezervasyonlarında %10 indirim fırsatı!

0
1421
Transfer rezervasyonlarında %10 indirim fırsatı!
Transfer rezervasyonlarında %10 indirim fırsatı!

Aerobilet’le yalnızca seyahatlerinizi değil, seyahatlerinizin öncesini ve sonrasını da planlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Aerobilet transfer hizmetleri, havalimanları ile oteller veya sistemde belirlenmiş olan transfer bölgeleri arasındaki ulaşım sürecinizde sizlere lüks, güvenilir ve son derece konforlu transfer tecrübeleri vadediyor. Yurt içi ve yurt dışında bu hizmetlerden yararlanmak için hemen siz de rezervasyonlarınızı yaptırın. Üstelik bugün havalimanı transferlerinizde tek yön ya da gidiş dönüş tüm rezervasyonlarınızda indirimler sizleri bekliyor!

Yalnızca bugün (30.03.2018) saat 23.00’e kadar geçerli, sınırlı sayıda AKY kupon kodunu kullanarak yapacağınız transfer rezervasyonlarınızda %10 indirimden anında yararlanabilirsiniz. Acele edin; kampanya süresi ve kupon kodları tükenmeden kullanın!

Siz de Aerobilet yeniliklerinden ve kampanyalarından anında haberdar olmak, fiyat avantajlarından bir an önce yararlanmak için Aerobilet mobil uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Seyahatlerinize Aerobilet’le çıkın; karlı çıkın!