Transfer rezervasyonlarında %50 indirim fırsatı!

0
1574
Transfer rezervasyonlarında %50 indirim fırsatı!
Transfer rezervasyonlarında %50 indirim fırsatı!

Aerobilet’le yalnızca uçak bileti satın almalarınız ve otel rezervasyonlarınızı değil, havalimanı transferlerinizi de planlayabilirsiniz. Üstelik bu hafta sonu yapacağınız transfer rezervasyonlarında lüks, konforlu ve güvenilir Aerobilet transfer hizmetleri tarifelerinden tam %50 indirimle yararlanabilirsiniz.

Yalnızca bu hafta sonuna (18-19 Kasım 2017) özel, pazar günü (19.11.2017) 23.00’a kadar geçerli, sınırlı sayıda RZD kupon kodunu kullanarak, Aerobilet transfer hizmetlerinden gidiş – dönüş %50 indirimle havalimanı transferlerinizin rezervasyonlarını gerçekleştirebilirsiniz. Kupon kodlarının sınırlı sayıda olduğunu unutmayın; tükenmeden şimdi rezervasyonlarınızı yapmaya başlayın!

Aerobilet üzerinden seyahatinizin her anını planlayabilir, uçuşunuzun öncesi ve sonrasında ineceğiniz destinasyonlarda en rahat ve sorunsuz şekilde ulaşımınızı gerçekleştirecek Aerobilet transfer hizmetleriyle seyahat standartlarınızı yükseltebilirsiniz. Seyahatlerinizde karlı çıkmanın yolu Aerobilet’ten geçer. Plan yapmadan önce Aerobilet’e gelin!