En ucuz uçak bileti ile başlayarak tatili hesaplı geçirmek mümkün

0
1722
En ucuz uçak bileti ile başlayarak bu yaz tatilini en hesaplı şekilde geçirmenin yolları
En ucuz uçak bileti ile başlayarak bu yaz tatilini en hesaplı şekilde geçirmenin yolları

En ucuz uçak bileti ile seyahat etmek için siz de hayaller kuruyor ve bu yaz tatilini en uygun fiyatlı şekilde planlamanın yollarını arıyor olabilirsiniz. Öyle ya belki de binbir emeklerle iş yerinden izin alıp, ailenizin diğer fertleriyle tatilinizi birbirine denkleştirip, belki de ilk kez bebeğinizle seyahate çıkacak ya da çocuklu seyahat için hazırlık yapacaksınızdır. Hepsi de oldukça mümkün ve tabii ki birkaç ipucunu izledikten sonra bir çırpıda üstesinden gelebileceğiniz durumlar. Ancak bütçeyi denkleştirmek ya da seyahatlerde bütçeden artırmak, seyahatlerden karlı çıkmak öyle her zaman gerçekleştirebileceğiniz, her seyahat firmasının sizin için sağlayabileceği koşullar gibi görünmüyor. Muhtemelen sizin tecrübeleriniz de size aynısını söylüyordur. Ancak en ucuz uçak bileti başta olmak üzere pek çok seyahat ürününe en uygun fiyatlarla ulaşmak ve yaz tatilini ucuza getirmek hayal değil.

Peki sizin düşlediğiniz tatil nasıl bir tatil? Örneğin seyahate kimlerle çıkacağınıza karar verdiniz mi? Eğer henüz bu konuyu netleştirmediyseniz, ancak seyahat etmek istediğiniz, mutlaka görmek istediğiniz yerler varsa dilerseniz seyahate kimlerle çıkacağınızı netleştirdikten sonra ucuz uçak biletleri için sorgulama yapmaya ve hayal kurmaya başlayın. Çünkü bildiğiniz gibi seyahat planlarını ucuza getirirken, nasıl bir tatil hayal ettiğinizin bu noktada önemi büyük. Ancak seyahat rotanızın da kimlerle seyahate çıkacağınıza göre şekilleneceğini de unutmamakta fayda var. Üstelik her tür seyahat için pek çok farklı rota seçeneği de olduğunun altını çizmek gerekiyor.

Örneğin bu yaz mutlaka çılgınlar gibi eğleneceğiniz bir müzik festivaline katılmak istiyorsanız, pek çok farklı ülkede, hatta pek çok farklı kıtada bunu deneyimleyebileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Böylece hem pek çok alternatifiniz ve dolayısıyla seçme şansınız olacak hem de oluşturacağınız listeye göre en uygun fiyatlı rotaları belirleyerek, seyahatinizi ucuza getirme şansınız da bulunacak. Bu nedenle acele etmeyin ve birlikte seyahat etmeyi düşündüğünüz kişilerle alternatiflerinizi değerlendirmeyi deneyin.

Bununla birlikte görmek istediğiniz birden fazla ülke ya da şehir olabilir. Bu durumda kendi turunuzu organize etmeye ne dersiniz? Yurt içi ya da yurt dışı, dilediğiniz ülkede uçak ve otobüs bağlantılarınızı kendiniz ayarlayabilir, vizenize göre ya da vizesiz ülkeler arasında unutulmaz bir seyahate çıkabilirsiniz. Kendi yol hikayelerinizi yazmak üzere yollara düşebilir, Hindiçin Yarımadası’nı, Benelüks ülkelerini, Güneydoğu Anadolu şehirlerini, kısacası gitmek istediğiniz, görmek istediğiniz tüm ülke ve şehirleri keşfe çıkabilirsiniz.

Bununla birlikte elbette hep gitmek istediğiniz belli rotalar, belli şehir ya da ülkeler olabilir. Bunların yerine diğer alternatiflerini düşünmek zorunda kalacağınızı düşünmeyin. Tüm destinasyonlar, tüm ülkeler ve havalimanları için en ucuz uçak biletleri ve daha pek çok uygun fiyatlı seyahat ürünlerine ulaşmanız aslında oldukça kolay. Doğru seyahat firmasıyla çalıştığınızdan emin olun ve gerisini bırakın sizin için onlar halletsin. Çünkü doğru seyahat firmasıyla çalıştığınız ve onları takip ettiğiniz sürece karşınıza daima en uygun fiyatlar çıkacaktır.

Dilerseniz haydi biraz yazdan bahsedelim ve yaz tatilini en ucuza getirmenizi sağlayacak alternatifleri birlikte değerlendirelim. Eğer yaz tatilini planlamak için geç kaldığınızı ve ucuz uçak biletleri, uygun fiyatlı konaklama veya otobüs bileti alternatiflerine ulaşamayacağınızı düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Özellikle balayı çiftleri; buraya dikkat! Hiçbir şey için geç sayılmaz. Her an en romantik, en macera dolu ya da en eğlenceli seyahat rotaları için ucuz uçak bileti bulma şansınız elbette var. Ve tabii ki diğer tüm seyahat ürünleri için de bütçenizi sarsmadan en ekonomik rezervasyonları yapabilmeniz mümkün olacak. Haydi hazırsanız başlayalım ve bu yaza şöyle unutulmaz anılar serpiştirmek üzere birlikte yola çıkalım. İşte en ucuz uçak bileti başta olmak üzere bu yaz tatilini ucuza getirmenin püf noktaları…

En ucuz uçak bileti

En ucuz uçak bileti seçeneklerine ulaşmak, seyahatin başlı başına karlı geçeceğine işaret eder ve seyahat tutkunları öncelikle ucuz uçak biletlerine ulaşmanın yollarını ararlar. Eğer siz de öyle yapıyorsanız ve sizin de önceliğiniz ucuz uçak biletleri ise, bunun için tercih edeceğiniz seyahat firmasının size sunduğu ayrıcalıklara, kampanya ve promosyon çalışmalarına göz atmanız gerekiyor. Eğer haftanın pek çok farklı gününde kupon kodlarına, indirimler ve çekilişlere ulaşabiliyorsanız, bununla birlikte bu kampanya ve indirimlere dair bildirimler alabiliyorsanız, doğru yerdesiniz demektir. Emin olun seyahatinizden karlı çıkacağınızın sinyallerini şimdiden almaya başlamışsınız.

En ucuz uçak bileti
En ucuz uçak bileti

Biletlemelerinizi yaparken dilerseniz biletleme yapacağınız şehirleri de sizin için en uygun olacak şekilde yapabilirsiniz. Seyahat etmeyi düşündüğünüz şehir için bütçenize göre uçak bileti bulamıyorsanız, aynı ülkenin farklı ve bu bölgeye yakın bir şehrine uçuş yapmayı tercih edebilir, buradan havalimanı transfer alternatiflerini değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Böylece umduğunuzdan çok daha uygun fiyatlara seyahat etme şansını yakalayabilirsiniz.

En hesaplı konaklama seçenekleri

Seyahatlerinizde konaklama için hangi seçenekleri değerlendiriyorsunuz? Kuşkusuz ki siz de en lüks ve konforlu koşullarda en uygun fiyatlardan yararlanarak konaklamak istiyor olabilirsiniz. Ancak bildiğiniz gibi özellikle yaz sezonunda aradığınız otel fiyatlarına ulaşmak ve her bütçeye uygun seçenekler bulabilmek zorlaşabiliyor. Bu durumda pek çok kişi seyahatlerini erteliyor ya da iptal etmek zorunda da kalabiliyor. Birbirinden güzel, doğa harikası tatil beldelerinde keyifli bir tatil geçirme hayali bir başka zaman yaşanmak üzere rafa kalkıyor.

En hesaplı konaklama seçenekleri
En hesaplı konaklama seçenekleri

Aslında tatillerinizi ertelemek zorunda değilsiniz. Üstelik, bir dahaki sefere seyahate birlikte çıkmayı düşündüğünüz kişi ya da kişiler de müsait olmayabilir. Elbette tek başına tatile çıkmak da oldukça iyi bir fikir; ancak birlikte anılar biriktirmenin de kuşkusuz ki yeri apayrı. Bu nedenle tek başınıza seyahate çıkma fikrini de tabii ki aklınızın bir köşesinde bulundurun ve belki bir dahaki sefer değerlendirmeye almak üzere mutlaka yapılacaklar listesine ekleyin. Şimdilik en hesaplı konaklama seçenekleri için seyahat firmanızın sunduğu tekliflere eğilmeye bakın.

Tercih edeceğiniz seyahat firmasının sizlere kendi konaklama fiyatınızı belirleme imkanı vermesi sizce de harika olmaz mıydı? Üstelik tam da hayalinizdeki otelde ve sizin uygun bulduğunuz fiyata konaklama sağlayabileceğiniz düşünüldüğünde… Siz bütçenize uygun fiyatı ve konaklamak istediğiniz oteli belirleyin; tercih ettiğiniz seyahat firması sizin için otelle görüşüp sunduğunuz fiyata konaklayabilmeniz için otelle görüşmeleri sağlasın. İşte bu kadar kolay ve kullanıcı dostu bir sistem de mümkün. Siz de konaklama için bu alternatifi değerlendirebilirsiniz.

En uygun otobüs bileti

Seyahatiniz için yurt içi bir rota çizecekseniz ve birkaç farklı şehir ya da ilçe ve kasabaları gezecekseniz otobüs biletlerine ihtiyacınız olabilir. Ancak elbette seyahat sırasında tasarruf edebilmek tatilciler için çok avantajlı olur ve bu nedenle otobüs biletlerinin de en uygun fiyatlı olanlarını değerlendirmek hiç de fena olmaz. Kendinize şöyle keyifli, unutulmaz bir tur organize edebilmek için otobüs bağlantılarına ihtiyacınız varsa, otobüs biletlerinden de karlı çıkmak işten bile değil. Tabii bunun için de doğru seyahat firmasıyla çalışıyor olmak gerekiyor.

En uygun otobüs bileti
En uygun otobüs bileti

Seyahatlerinizde, sizlere hemen her an otobüs biletlerinde indirimler sunabilecek, kupon kodlarıyla en uygun fiyatların bile çok daha altında biletleme yapmanıza yardımcı olacak bir seyahat firması bulursanız, ideallerinize ulaşabilirsiniz. Kolaylıkla, en uygun fiyatlarla otobüs biletlerinizi satın alabilir, seyahatinizi ucuza getirme fırsatı bulabilirsiniz.  

En ekonomik havalimanı transferleri

Havalimanı transferleri sizce neden bu kadar fazla tercih edilir? Seyahat tutkunları neden seyahatlerde mutlaka havalimanı transferleri için de rezervasyon yaparlar? Nedenlerini uzun uzun da anlatmak mümkün ancak şöyle bir özet geçebiliriz; zamandan tasarruf etmek ve seyahat boyunca aklın bir köşesinde sürekli ulaşım konusunu dert etmemek için.

En ekonomik havalimanı transferleri
En ekonomik havalimanı transferleri

Havalimanı transfer hizmetleri, yolcuların havalimanından otel veya transfer bölgelerine ve yine otel veya transfer bölgelerinden havalimanına gitmelerinin en konforlu ve pratik yolu. Her türlü seyahat ihtiyacına karşılık veren lüks transfer araçlarıyla kolaylıkla ulaşım sürecinizi gerçekleştirebilir, uçuşunuza araç ya da durak beklemeden yetişebilirsiniz. Ayrıca yine araç veya durak bekleme derdi olmadan otelinize ya da gitmek istediğiniz transfer bölgesine ulaşım sağlayabilir, seyahatinizi bir an önce başlatabilirsiniz. Özellikle iş seyahatlerinde gecikmeleri önlemenin en güvenli yolu, havalimanı transfer hizmetlerinden yararlanmak olacaktır. Bunun için en uygun fiyatları da yine en doğru seyahat firmasından temin edebilirsiniz.

Seyahat firmanızın size diğer tüm seyahat ürünlerinde olduğu gibi havalimanı transfer hizmetlerinde de kolaylıklar sağladığından emin olun. İndirimleri, kupon kodlarını ve promosyon çalışmalarını takip edin. Bazı seyahat ürünleriyle birlikte ücretsiz veya oldukça indirimli bir şekilde havalimanı transfer hizmetleri sunmaları da mümkün olabiliyor. Bunları iyi değerlendirin ve seyahatinizde ulaşımı sorun olmaktan çıkarın. Havalimanı transfer hizmetleriyle transfer sürecinizi de keyifli bir yol tecrübesine dönüştürebilirsiniz.

Birkaç aile birlikte seyahate çıkacaksanız ne yapmalısınız?

Beş ya da daha fazla kişiden oluşan arkadaş grupları, birden fazla aile veya kalabalık aileler için seyahatler bazen çok pahalıya gelebiliyor. En ucuz uçak biletleri bulunsa bile bu sefer konaklama sorun haline gelebiliyor. Ancak kalabalık ailelerin dostu, otel lüksünü ev konforuyla buluşturan muhteşem bir seyahat ürünü, bu noktada en hesaplı alternatifleri ayağınıza getiriyor. Üstelik birbirinden keyifli tatil beldelerinde, son derece lüks ve hatta tamamen grubunuza ait bir havuzun da bulunduğu, tamamen “biz bize” bir tatil keyfi yaşamak istemez misiniz? O halde bu seyahat ürünü tam size göre.

Birkaç aile birlikte seyahate çıkacaksanız ne yapmalısınız?
Birkaç aile birlikte seyahate çıkacaksanız ne yapmalısınız?

Villa kiralama seçeneğini değerlendirmenin tam zamanı. Tam anlamıyla size hitap edecek, hem son derece konforlu, şık ve keyifli bir ortam hem de kalabalık aileniz ya da arkadaş grubunuzla konaklarken çok uygun fiyatlardan yararlanmanızı sağlayacak bir seyahat ürünü olan villalar sizleri bekliyor. Üstelik villa seçenekleri arasında son derece uygun fiyatlı balayı villaları bulabilmeniz de mümkün. Yalnızca kalabalık seyahatlerinizde değil, baş başa, romantik seyahat planlarınız için de villaları tercih edebilirsiniz. Mahremiyet sağlaması, gözlerden uzak bir tatil imkanı sunması bakımından villalar her türlü tatil ihtiyacınıza karşılık verebiliyor. Siz de bu alternatifleri değerlendirin ve bu yaz villada konaklayarak, hesaplı konaklama seçeneklerinden yararlanma fırsatını yakalayın.

Ekstra bagajdan kaçınmanın yollarını keşfedin

Seyahatleri ucuza getirmekten bahsetmişken, uçuşlarınızda ekstra bagajdan kaçınmanın da yollarını bulabilir ve en ucuz uçak bileti seçeneklerine ulaşmışken, uçuşunuzdan tasarruf etme imkanına da sahip olabilirsiniz. Özellikle bebekli veya çocuklu seyahatlerde, bagaj aşımı yaşanabiliyor. Bebek arabası, oyuncaklar, deniz malzemeleri derken ebeveynlerin kendi eşyalarıyla birlikte bir anda bagaj hakkı doluveriyor. Eğer siz de bu tür durumlarla karşılaşıyorsanız, öncelikle tamamen portatif, seyahatlerinizde hem bebeğinizin konforunu sağlayacak hem de fazla yer kaplamayacak bebek seyahat ürünlerini değerlendirebilir ya da seyahat edeceğiniz yere kargoyla eşyalarınızı önden göndermeyi de tercih edebilirsiniz.

Ekstra bagajdan kaçınmanın yollarını keşfedin
Ekstra bagajdan kaçınmanın yollarını keşfedin

Seyahatleriniz için en güvenilir ve uygun fiyatlı seyahat ürünlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. En ucuz uçak bileti seçenekleri başta olmak üzere daha pek çok seyahat ürününde indirimler ve uygun fiyatlar Aerobilet’te sizleri bekliyor. Siz de seyahatlerinizde Aerobilet’i tercih edin; bu yaz ve seyahat planı yaptığınız her an karlı çıkın!