Anneler Günü hediyesi arayanlar! İki ucuz uçak bileti ile annenize dünyaları verebilirsiniz

0
2007
Anneler Günü hediyesi arayanlar! İki ucuz uçak bileti ile annenize dünyaları verebilirsiniz
Anneler Günü hediyesi arayanlar! İki ucuz uçak bileti ile annenize dünyaları verebilirsiniz

Anneler Günü bu yıl da içimizde gittikçe artan sevgi ve heyecanla yaklaşıyor. Hayatta en değerlilerimiz, annelerimiz için onları çok mutlu edecek, o mutlu ifadeleriyle bize dünyaları verecekleri anlar için pek çoğumuz en güzel hediyeyi bulmak üzere aramalara başladık bile. İnternet üzerinden “Anneler günü hediyesi” sorguları yapılıyor; çıkan sonuçlar arasında hep daha iyisini ve daha güzelini bulma çabasına giriyoruz. Elbette kolay değil; çünkü her sene bu şekilde annelerimizi şaşırtacak, onlara daha önce almadığımız, onun çok sevineceği, en özel hediyeyi bulmak zorlaşıyor. Her yıl daha öncekilere benzemeyen bir hediye aradığımızda alternatiflerimiz azalıyor gibi görünüyor. Ancak öyle değil. Konu bir seyahat hediye etmek olunca her rota bambaşka bir seyahat tecrübesi sunuyor. Bu yıl Anneler Günü hediyesi olarak neden iki ucuz uçak bileti için sorgulama yapmıyor ve beraber bir tatile çıkmıyorsunuz?

Herkesin hayatında mutlaka gidip görmek istediği, hep hayalini kurduğu bir yerler vardır. Kuşkusuz ki sevgili annelerimizin de merak ettiği ancak bir türlü seyahat etme fırsatı bulamadığı o destinasyonlara gitmek, onların o hayalini kurduğu şehre ayağını basmasıyla başlayan şaşkınlığına, heyecanına ortak olmak ve buna şahit olmak, yalnızca annelerimizi değil, bizleri de mutlu edecek. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, öncelikle annenize şöyle keyifli bir seyahat sohbeti açın. Onun siz doğmadan önce nereleri gezdiğini, mutlaka nerelere gitmek istediğini ya da nereleri tekrar görmeyi hayal ettiğini sorun; kısacası aşağı yukarı rotanızı belirleyecek bilgileri almaya çalışın. Daha sonra dilerseniz tek bir destinasyon için ya da birkaç destinasyonu gezebileceğiniz bir tur planlamak üzere ucuz uçak bileti sorgulamalarını yapmaya başlayabilirsiniz.

Ucuz uçak biletleri bulmak ve en uygun fiyatlarla seyahat ürünlerine ulaşmak işin en kolay kısmı olacak. Siz öncelikle seyahatinizi planlamak üzere rotanızı belirlemeye odaklanın. Elbette yalnızca iki ucuz uçak bileti bakmak yerine, ailecek bir tatil de düşünebilirsiniz. Eğer evli bir yetişkinseniz ve çocuğunuz varsa, torunuyla ya da torunlarıyla olmak da elbette anneniz için büyük bir mutluluk olacak. Bu nedenle birkaç aile birlikte seyahat planı yapmayı düşünebilir, bu organizasyonu ailenin diğer fertleriyle de görüşerek, annenizden gizli yürütebilirsiniz. Mayıs ayının ikinci pazar günü olan Anneler Günü’ne kadar uçak biletleri, konaklama, havalimanı transferi gibi aşamaları planlayabilirsiniz. Böylece seyahate çıkacağınız hafta sonuna kadar büyük sürprizi saklamak için organize olabilirsiniz.

Bu planlar sizi de heyecanlandırdıysa, gelin Anneler Günü için ailenizdeki tüm anneleri memnun edecek bir organizasyona imza atın. Eğer siz de bir anneyseniz, bu seyahat kuşkusuz ki size de çok iyi gelecek. Sizin başka planlarınız varsa, anneniz için benzersiz bir seyahat planı kurgulayarak, onu babanızla veya en yakın arkadaşıyla bir seyahate göndermek de şahane bir fikir olabilir. Dolayısıyla seyahat planlarını başlatmak için şu an harika bir zaman. Henüz Anneler Günü için birkaç hafta varken, siz de planlarınızı önceden yapmanın ayrıcalığını yaşayabilir, ucuz uçak biletleri, konaklama ve havalimanı transfer hizmetlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik bu süre zarfında kampanyalardan yararlanma fırsatı da sizleri bekliyor olacak.

Sizce de Anneler Günü orijinal hediyeler hak etmiyor mu? O halde Anneler Günü için seyahat planlarınızda hangi aşamalarda neler yapabileceğinizi, seçeneklerinizi birlikte gözden geçirelim…

İki ucuz uçak bileti ve vizesiz ülkeler

Elbette birkaç hafta, Anneler Günü hediyesi almak için uzun bir süre olabilir; ancak bir seyahat planlamak, özellikle bir yurt dışı seyahati için hazırlık yapmak bakımından size kısa bir süre gibi görünebilir. Fakat pasaport geçerlilik sürenizle ilgili bir sorun yoksa, yurt içi seyahat için uçak bileti satın alır gibi yurt dışı seyahat için de kolaylıkla biletleme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bir anda karar verip, bir hafta sonu veya dilerseniz her hafta sonu örneğin vizesiz Avrupa ülkelerinden birine seyahat edebilirsiniz.

İki ucuz uçak bileti ve vizesiz ülkeler
İki ucuz uçak bileti ve vizesiz ülkeler

Yurt dışı uçak biletleri için indirimler olmadığını da düşünmeyin. Her an yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde kampanya ve indirimler bulabilmeniz mümkün. Birlikte yazı karşılayabileceğiniz güney sahillerine gidebilir ya da opera dinleyebileceğiniz, festivallere katılabileceğiniz veya alışveriş yapabileceğiniz farklı rotalar için alternatiflerinizi değerlendirebilirsiniz. Annenizin nelerden hoşlanacağını düşünerek, buna göre seyahatinizin rotasını belirlemek çok kolay olabilir.

Daha önce bahsetmiştik; belki siz de bir annesiniz. Eğer bir de kızınız varsa, bunu bir kızlar seyahatine de dönüştürebilirsiniz. Gelin beyleri şehirde bırakın ve unutulmaz yolculuğunuza kız kıza çıkın. Sizce de harika olmaz mı? Harika anılar biriktirmek, annenizle ve kızınızla üç kuşak bir arada tarihe not düşeceğiniz anlar yaşamak için Anneler Günü seyahatiniz bulunmaz bir fırsat olabilir. Kendinize ve annenize vereceğiniz en güzel hediye bu seyahat olabilir. Kim bilir; belki bu seyahatleri gelenekselleştirebilir ve özellikle her Anneler Günü geldiğinde, her sene tekrarlamayı da düşünebilirsiniz.  

Gözlerden uzak, havuz ve güneşlenme keyfi

Yıl boyunca kalabalıklar içinde çalışan ya da yoğun hayat temposu olan bir anneye mi sahipsiniz? O halde belki de konaklama için farklı alternatifler annenizi daha mutlu edebilir. Cıvıl cıvıl tatilcilerle dolup taşan turizm işletmeleri yerine tamamen gözlerden uzak uzanıp dinlenebileceği, evinde kadar rahat ancak tatilde olduğunu hissedebileceği şekilde son derece lüks bir seyahat ürünü olmadığını düşünmeyin; çünkü var. Kiralık lüks villalar tatiliniz için en ideal seçenek olabilir.

Gözlerden uzak, havuz ve güneşlenme keyfi
Gözlerden uzak, havuz ve güneşlenme keyfi

Kiralık lüks villalar, havuzlu ve tamamen bahçesi ve havuz kenarında mahremiyet sağlayan, aynı zamanda çok lüks tasarlanmış seyahat ürünleri. Birbirinden güzel tatil destinasyonlarında bulunan bu villalardan siz de kiralayabilir, yazlık hayatı yaşama imkanına sahip olabilirsiniz. Üstelik birkaç aile birlikte seyahate çıkmayı düşünüyorsanız, sizin için en ideal konaklama alternatifi villalar olacaktır. Kişi sayısına göre ideal oda sayısına sahip ve bu şekilde çok uygun fiyatlara gelen bu villaları siz de Anneler Günü hediyenizi planlarken değerlendirebilirsiniz.

Belki de annenizin uzun zamandır bir yazlık hayali vardır. Bunu gerçeğe dönüştürmek ve bir süre onun yazlık keyfi yapmasını sağlamak bu şekilde mümkün olabilir. Üstelik her yıl farklı bir destinasyonda yazlık keyfini deneyimleme fırsatını da ona verebilirsiniz. Ya da bu yıl konaklayacağınız villada yazlık keyfi çok hoşuna giderse, her fırsatta bu bölgeden villa kiralayarak onun yazlık hayallerini gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Maceracı anneler ve çocukları için trekking ve kamp rotaları

Annelerle seyahatin tadı da bir başka oluyor. Çocukluk yıllarımızdan bu yana onların bizlere kattıkları, seyahatlerimizde bizlere öğrettikleri, keşfetme keyfini yaşattıkları her an kuşkusuz ki bizler için çok özel. Onlarla birlikte keşfe çıkmak, bugün onların da çocuklar gibi neşeli bir şekilde seyahat ettiğini, yeni yerler gördüğünde verdiği tepkileri görmek paha biçilemez. Peki siz birlikte en çok ne tür seyahatlere çıkmaktan hoşlanıyorsunuz?

Maceracı anneler ve çocukları için trekking ve kamp rotaları
Maceracı anneler ve çocukları için trekking ve kamp rotaları

Elbette turizm sektörü yalnızca kültür turizminden ibaret değil. Doğa tutkunları için de muhteşem rotalar var ve maceracı annelerle çocuklarının çok hoşuna gidecek kamp ve trekking rotaları yurt içi ve yurt dışında onları bekliyor. Belki siz de günübirlik trekking turlarına katılabileceğiniz, muhteşem doğasıyla göz kamaştıran bir destinasyonu tercih edebilir ya da aynı zamanda kamp da yapabileceğiniz bir rotayı düşünebilirsiniz.

Bununla birlikte deniz turizminin popüler olduğu özellikle Ege ve Akdeniz şehirlerinde birlikte deniz keyfi de yapabileceğiniz, çok keyifli kamp alanları bulunuyor. Dilerseniz bu bölgelerde kamp alanlarını araştırabilir, seyahatinizi bu şehirlere gerçekleştirebilirsiniz.

Şehre yakın bir hafta sonu kaçamağı

İş yerinden izin alabilenlere ne mutlu… Ancak eğer uzun süreli seyahat etme fırsatınız yoksa ve anneniz için planlayacağınız seyahatte mutlaka siz de bulunmak istiyorsanız, belki şehre yakın rotaları da tercih etmek isteyebilirsiniz. Elbette hafta sonu planları için yurt dışı seyahatleri organize etmek de hayal değil. Buna karşılık siz yine de yakın bir yerlere kaçmayı, karayolu üzerinden seyahat etmeyi daha uygun buluyorsanız, ucuz otobüs biletleri için de sorgulama yapmaya başlayabilirsiniz. Şehre yakın bir hafta sonu kaçamağı da yine son derece dinlendirici ve keyifli olacaktır kuşkusuz.

Şehre yakın bir hafta sonu kaçamağı
Şehre yakın bir hafta sonu kaçamağı

Örneğin İstanbul’da yaşıyorsanız, hafta sonu için şöyle Kocaeli taraflarına kaçabilir, Kandıra’da Kefken’e Kerpe’ye ya da Ağva, Şile gibi ilçelere seyahat edebilirsiniz. Bununla birlikte tam tersi istikamette Trakya dolaylarında da birbirinden çarpıcı rotalar sizleri bekliyor olacak. Tekirdağ, Marmaraereğlisi, İğneada gibi pek çok doğa ve kültür zenginliği bulunan destinasyonlar arasından değerlendirme yapabilirsiniz.

Havalimanı transfer hizmetleriyle dört dörtlük seyahat konforu

Anneciğinizi seyahate çıkarmışsınız; havalimanına giderken ya da havalimanından otelinize seyahat ederken onun duraklarda beklemesini ya da ayakta seyahat etmesini ister misiniz? Veya şöyle soralım; harika bir tatil planlamışken, sizi havalimanına kadar ve havalimanından otelinize ya da gitmek istediğiniz transfer bölgesine kadar son derece lüks araçların götürmesine, annenizin konforlu birer transfer süreci yaşamasına ne dersiniz? Eğer siz de bunun harika bir fikir olduğunu düşünüyor, annenizin şöyle en rahat ve lüks şekilde transfer sağlamasını istiyorsanız havalimanı transfer hizmetleri için de rezervasyonlarınızı hemen yapabilirsiniz.

Tek yön veya gidiş dönüş transfer süreçleri için siz de havalimanı transfer hizmeti alın; böylece araç veya durak bekleme zahmeti olmadan, seyahatinizin başından sonuna kadar annenizin rahatını sağlayabilirsiniz. Sizi özel ve çok lüks bir aracın alması ve gideceğiniz yere kadar bırakması, annenizi çok sevindirecek ve onun rahatı için ne kadar uğraştığınızı da ona göstermiş olacak. Üstelik seyahatinizde yanınıza aldığınız bagajlarınızı da sürekli taşımak, duraklara kadar sürüklemek zorunda da kalmayacaksınız. Tamamen sizin sistem üzerinden belirlediğiniz yerlerden araçlar sizi alabilir. Dilerseniz transfer yetkilileriyle görüşerek, alternatif taleplerinizi de onlara iletebilirsiniz.

Havalimanı transfer hizmetleriyle dört dörtlük seyahat konforu
Havalimanı transfer hizmetleriyle dört dörtlük seyahat konforu

Annelerimiz hepimizin kıymetlileri… Tıpkı onların bizleri kucaklarına ilk aldıkları andan beri bizler için en iyisini istedikleri gibi bizler de onlar için en iyisini, en güzelini, onları en mutlu edecek olanı istiyoruz. Dolayısıyla günler, hatta haftalar önceden Anneler Günü hediyeleri aramaya başlıyoruz. Siz de tıpkı bu durumdaysanız ve onu çok mutlu etmek, aynı zamanda onun yanında olarak onun mutluluğunu ikiye katlamak gibi bir hedefiniz varsa, ikiniz veya ailenizin diğer bireyleri için şimdiden ucuz uçak bileti alternatiflerine göz atın. Ucuz uçak bileti, ucuz otobüs bileti, havalimanı transferleri, villalar ve daha pek çok seyahat ürünü ve indirimler için Aerobilet’le tanışın. Aerobilet yalnızca Anneler Günü’nde değil, her hafta yepyeni kampanyalarla sizlerin karşısında olmaya devam ediyor. Gelin Aerobilet’te indirimleri takip edin ve Anneler Günü hediyeniz için yapacağınız seyahat planlarında en uygun fiyatlara ulaşın.

Seyahatinizde kalabalık olacaksanız, mayıs ayının ikinci pazar gününün herkes için uygun olmasını sağlamak bakımından şimdiden sözleşmeye başlayın. Annenizi unutulmaz bir Anneler Günü bekliyor; bu çok açık. Harekete geçin ve onun bu büyük mutluluğunu inşa etmeye bugünden başlayın.