Avrupa’nın En Güzel 19 Kamp Alanı

0
688
Avrupa'nın En Güzel 19 Kamp Alanı
Avrupa'nın En Güzel 19 Kamp Alanı

Aerobilet ayrıcalıklarıyla en iyi fiyatlarla uçak bileti alarak Avrupa’nın en sevilen ve popüler kamp alanlarını keşfe çıkabilir, hem ekonomik hem de unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Akdeniz’in güneşli kıyılarından, İsveç’in serin kuzey bölgelerine kadar Avrupa’da pek çok güzel kamp alanı var. Ücretli veya ücretsiz her bütçeye uygun kamp alanı bulabilir ve çok ucuza eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz.

İsterseniz göl kenarında muhteşem manzaralar eşliğinde çadırınızı kurun, isterseniz ise benzersiz dağ ve doğa manzaraları arasında kamp yapın, kendi zevkinize uygun bir kamp alanını Avrupa’da kolayca bulacaksınız.

Avrupa’nın En Güzel Kamp Alanlarını Keşfedin

Cala Llevado Kamp Alanı (Costa Brava, İspanya)

İspanya uçak bileti alarak tadını çıkacağınız Cala Llevado Kamp Alanı, 1959’dan beri sessiz ve yemyeşil bir ortamda dünyanın her yerinden gelen kampçıları ağırlıyor. Bir eko-tesise, bara, restorana, okyanusa bakan bir havuza ve çocuklar için birçok aktiviteye sahip olan Cala Llevado Kamp Alanı’nda harika zaman geçireceksiniz. Kamp alanı merkezinde muhteşem bir botanik bahçesi de var.

Cala Llevado Kamp Alanı’na yürüme mesafesindeki el değmemiş çakıl taşlı plajlarda yüzebilir ve çadırınızı denizden sadece birkaç metre uzaktaki çam ve meşe ağaçlarının gölgesinde kurabilirsiniz.

Akti Oneirou Kamp Alanları (Halkidiki, Yunanistan)

100’den fazla ince beyaz kum plaja sahip olan Sithonia yarımadası, tam bir kamp cenneti. Sithonia yarımadasının doğu kıyısında yer alan Akti Oneirou kamp Alanı, Kiklad mimarisi ile süslü çok estetik bir yer.

Tamamı beyaza boyalı, soluk taş ve ahşap yapılarla dolu yapılar aynı zamanda düğün mekanı olarak da kullanılıyor. Burada konaklamak kampçılar için şaşırtıcı derecede uygun fiyatlı ve çadırlar dışında ahşap bungalovlar, mobil evler ve kiralık karavanlarda da konaklayabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi Kamp Alanı (Muğla, Türkiye)

Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil şehirlerinden biri olan Fethiye’nin en güzel yerlerinden biri de Kelebekler Vadisi. Kelebekler Vadisi Kamp Alanı, sizi tam anlamıyla büyüleyecek bir güzellikte. 1. derece sit olanı olarak her türlü yapılaşmaya kapalı olan vadi, barındırdığı milyarlarca kelebek ile tanınıyor. Ağaçların gövdelerini, yapraklarını ve doğadaki hemen her yeri örten bu rengarenk kelebekler, en ufak bir gürültüde havalanacak ve gökyüzü kaplayarak size muhteşem bir manzara sunacak.

Muğla uçak bileti alarak güzelliklerini göreceğiniz Kelebekler Vadisi Kamp Alanı’nda çadırınızı kurduktan sonra turkuaz sularda doyasıya yüzebilir ya da gizli koyları keşfetmek için tekne gezilerine çıkabilirsiniz. Bu gezilerle bölgenin en güzel koylarının yanında ünlü Mavi Mağara’da da mola verecek ve kendinizi bu büyüleyici mağaranın serin sularına bırakacaksınız.

Kelebekler Vadisi Kamp Alanı (Muğla, Türkiye)
Kelebekler Vadisi Kamp Alanı (Muğla, Türkiye)

Kelebekler Vadisi’nde herhangi bir turistik tesis bulunmuyor ve bu çarpıcı vadi kampçıların çok sevdiği bir alan. Kelebekler Vadisi Kamp Alanı’nda çadırınızı kurarak bu eşsiz doğa parçasını daha yakından tanıyabilir ve uçuşan binlerce kelebeğin harika fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Le Val de Cantobre Kamp Alanı (Aveyron, Fransa)

Bir Orta Çağ çiftlik evinin arazisinde yer alan bu kamp alanı, kartpostal güzelliğindeki bir vadiye bakan muhteşem teraslarda güzel bir şekilde düzenlenmiş. Nant gibi birçok küçük yerel köyün yakınında yer alan Le Val’in otantik atmosferi sizi büyüleyecek.

Fransa uçak bileti ile keşfe çıkacağınız bölgede yeni bir havuz kompleksi ve yeni kamp alanı tesisi açıldı. Her yaş için harika olan bölge, Fransa’nın en güzel doğal manzaralarından bazılarını kapsıyor ve genç kampçılar arasında çok popüler.

Cala Llevado Kamp Alanı (İspanya)

2012 yılında National Geographic tarafından en çok aranan gezi noktalarından biri seçilen Cala Llevado; Barselona, ​​Figueres ve Girona gibi şehirlere bir saatten az bir mesafede yer alan büyüleyici bir yer. Cala Llevado, eşsiz koylara bakan özel alanlarla uzak ve huzurlu bir konumda bulunuyor. Dünyaca ünlü dört plajdan birinin yanına kamp yapın ve kıyıdaki asırlık çam ağaçlarının sağladığı gölgede oturarak parıldayan şeffaf suların manzarasının tadını çıkarın.

Milina Mala Kamp Alanı (Hırvatistan)

Hırvatistan uçak bileti alarak tadını çıkaracağınız berrak denizlerle, yeşil tepelerle, tarihi anıtlarla ve temiz havayla dolu bir yer olan Hvar, Hırvatistan’ın Fransız Rivierası’na verdiği karşılık. Adriyatik kıyılarından bulunan muhteşem plajlar; kozmopolit kafe, bar ve tasarımcı butikleri ile çevrili, aynı zamanda da çok temiz.

İki muhteşem çakıl taşlı plajın gölgelediği Mala Milina sahili, sarmal yürüyüş yolları ve antik köylerle çevrili durumda. Deniz manzarası sizin için önemliyse Milina Mala Kamp Alanı’nda çadırınızı kurup Hırvatistan’ın bu büyüleyici manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Lot ve Dordogne Vadisi Kamp Alanı (Fransa )

Fransa’nın en güzel bölgelerinden birinde bulunan Lot ve Dordogne Vadisi, yalnızca yetişkinlere yönelik bir kamp alanı. Burada pek çok kamp alanından birini veya bungolovları seçebilir ve unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Orta Çağ Pilgramage kasabası da kamp alanının sadece 12 km güneyinde yer alıyor. Burada yakın olan Frances ise Fransa’daki en çok ziyaret edilen turistik bölgelerden biri.

Yaban hayatı ile dolu olan Lot ve Dordogne Vadisi; kuş gözlemciliği, botanik veya astrolojiye ilgi duyan herkes için mükemmel bir seçim. Kamp alanında neredeyse hiç gürültü ve ışık kirliliği yaşanmıyor. Lot ve Dordogne Vadisi, güzel ve huzurlu bir Avrupa kamp macerası için en ideal yerlerden biri.

Douro Vadisi Kamp Alanı (Portekiz)

Portekiz uçak bileti ile keşfe çıkacağınız, dünyanın en güzel şaraplarını üreten yerlerden biri olan Douro Vadisi bölgesi; tablo güzelliğindeki manzarası ve ferah atmosferiyle Avrupa’nın en iyi kamp destinasyonlarından biri.

Douro Vadisi Kamp Alanı (Portekiz)
Douro Vadisi Kamp Alanı (Portekiz)

Burası ücretsiz ve vahşi doğanın tam anlamıyla tadını çıkarabileceğiniz bir yer, bu nedenle sadece kamp ekipmanınızı toplayın ve Douro Vadisi’nin güzelliğine kendinizi bırakın. Bölgeyi keşfederken, Portekiz’in şarap bölgesinin merkez üssünde bulunan güzel bağlar olan Pinhao ve Sao Joao da Pesqueira’yı ziyaret etmeyi de unutmayın.

Gasthof Kamp Alanı (Latsch, Kuzey İtalya)

Doğal güzellikleriyle ünlü Kuzey İtalya’da, İsviçre ve Avusturya sınırlarında bulunan Gasthof Kamp Alanı, Avrupa’nın en sevilen kamp alanlarından biri. Kamp alanı, deniz seviyesinden neredeyse 640 metre yükseklikte ve Etsch Nehri kıyısında yer alıyor. Güney Alpler’in manzaraları, doğal güzellikler ve temiz hava eşliğinde Gasthof Kamp Alanı’nda unutulmaz zamanlar geçireceksiniz.

Unkervatnet Kamp Alanı (Ornes, Norveç)

Norveç uçak bileti ile güzelliklerini göreceğiniz Unkervatnet Kamp Alanı, Nordland ilçesindeki Hattfjelldal beldesinde yer alan muhteşem bir kuzey gölü. Bu göl, her ikisi de sahil tarafında iki popüler kamp alanı sunuyor. Gölün doğu ucunda ve gölün kuzey tarafında yer alan kamp alanlarının ortasında da ünlü Tjolmen Kamp Alanı bulunuyor. Burası açık hava yaşamını deneyimlemek, rafting yapmak, gölde balık tutmak ve yüzmek için Norveç’teki en iyi göl kenarı kamp alanlarından biri.

Tartaruga Kamp Alanı (Zakynthos, Yunanistan)

Genellikle “Doğu’nun Venedik’i” olarak adlandırılan Zakynthos, İyonya Denizi kenarında yer alıyor ve turistler arasında en sevilen adalardan biri. Zakynthos, Avrupa’nın en etkileyici kamp yerlerinden bazılarını da size sunuyor. Yerel halk tarafından işletilen Tartaruga Kamp Alanı’nın uçurum tepeleri, İyonya Denizi manzaraları, zeytinlikleri, saf beyaz kumsalları ve kaplumbağalarla dolu suları size tipik Yunan manzarası eşliğinde kamp keyfi yaşama fırsatı sunuyor.

Hillend Kamp Alanı (Swansea, Galler)

Swansea, Avrupa’nın en iyi kamp alanlarından birisi olmasının yanı sıra çok iyi bir sörf destinasyonu. Galler’in Gower Yarımadası’nda bulunan Hillend Kamp Alanı, İngiltere’nin olağanüstü doğal güzelliğe sahip bir bölgesinde yer alıyor. Şaşırtıcı bir şekilde bu bölge, dünyanın en iyi 25 plajından birine sahip olmasına rağmen turistler ile dolu değil.

Hillend Kamp Alanı (Swansea, Galler)
Hillend Kamp Alanı (Swansea, Galler)

Galler uçak bileti alarak keşfe çıkacağınız antik köyler, kale kalıntıları, 40 km uzunluğundaki muhteşem sahil şeridi ve el değmemiş plajlar, kamp alanının manzarasını süslüyor. İsterseniz bu eşsiz plajlarda bile kamp yapabilirsiniz veya kamp yeri olarak Llangennith’teki kum tepelerini seçebilirsiniz.

Domaine Riva Bella Kamp Alanı (Korsika Adası, Fransa)

Akdeniz’deki ünlü bir Fransız adası olan Korsika Adası, birçok güzel plaja ve eşsiz kamp noktalarına ev sahipliği yapıyor. Domaine Riva Bella Kamp Alanı; ​​bozulmamış doğal güzellikleriyle huzurlu bir sahil şeridinde yer alıyor. Sessiz ve kalabalıklardan uzakta olan kamp alanı, Korsika’nın vahşi yaşamı izlemek veya Akdeniz’in mavi sularında doyasıya yüzmek için özel bir plaj da sunuyor.

Montroig Plajı Kamp Alanı (Tarragona, İspanya)

Montroig Plajı Kamp Alanı, antik Roma kenti Tarragona’nın yakınında yer alıyor. Tarragona, sanatçı Joan Miro’nun resimlerinin çoğuna ilham veren muhteşem bir sahil kasabası.

Montroig Plajı Kamp Alanı (Tarragona, İspanya)
Montroig Plajı Kamp Alanı (Tarragona, İspanya)

Barselona’ya yakın ve Akdeniz’e bakan bir sığınak olan Montroig Plajı’nda bulunan kamp alanı, sizi kentin karmaşasından çok uzakta hissettirecek. Burada çok uygun fiyatlarla konaklayabilir ayrıca restoranlar, spor tesisleri ve akşam eğlencesinden faydalanabilirsiniz.

Ty Nadan Kamp Alanı (Bretanya, Fransa)

Güney Brittany eyaletinde bulunan L’Elle Nehri kıyısında yer alan bu aile dostu kamp alanı size yemyeşil bir orman ortamı sunuyor. Çadırınızı kurduktan sonra ormanda bir yürüyüşe çıkabilir, nehirde kanoyla gezebilir, at sırtında bölgenin güzelliklerini keşfedebilir ya da akşam yemeğinde kamp ateşinde pişirmek için somon ve alabalık avlayabilirsiniz.

Bu kamp alanında heyecan arayanlar ilk olarak hangi etkinliğin başlatılacağını seçmekte zorlanabilirler. Ty Nadan Kamp Alanı etkinlikleri arasında Zip-astar, paintball ve dağ bisikleti maceraları var. Ayrıca arabayla sadece 30 dakikalık mesafedeki okyanusta kanoyla gezmek için bir öğleden sonrası rezervasyonu da yaptırabilirsiniz.

Natterer See Kamp Alanı (Avusturya)

Avusturya uçak bileti ile yakından göreceğiniz ünlü Nordkette Dağları’nın bir yayla gölüyle birleştiği etkileyici bir konumda yer alan Natterer See Kamp Alanı, yıldızların altında uyumak için eşsiz bir yer. Kış aylarında da çok popüler olan Natterer See Kamp Alanı, Alp Dağları’nın kırsal bölgesinde, muhteşem Orta Çağ kenti Innsbruck’a yedi kilometre mesafede muhteşem bir konuma sahip. Kampın yakınında bulunan yaya gölü yüzme dahil pek çok aktiviteye sahip, bu nedenle burada kesinlikle sıkılmayacaksınız.

Liza Kamp Alanı (Soca Vadisi, Slovenya)

Slovenya, en büyüleyici ve keşfedilmemiş Avrupa destinasyonlarından biridir, bu yüzden burada hem kamp yapıp hem de bu büyüleyici ülkeyi keşfe çıkabilirsiniz. Koritnica Nehri’nin Julian Alpleri ile çevrelendiği Bovec Vadisi’ndeki parlak mavi-yeşil Soca Nehri kenarında yer alan Liza Kamp Alanı, size masallarda çıkmış gibi görünen bir ortam sunuyor.

Slovenya uçak bileti alarak yakından göreceğiniz masalsı şelaleler, antik geçitler ve göl manzaraları ile Soca Vadisi, keşfe çıkmak için mükemmel bir yer. Gezinizde Soca Vadisi’nin Birinci Dünya Savaşı’ndaki rolünün bir hatırlatıcısı olan garip bir kaleyi de göreceksiniz. Adrenalin arayanlar için ise Liza Kamp Alanı; rafting, kano, kanyon yürüyüşleri ve mağaracılık etkinlikleri sunuyor.

Les Pecheurs Kamp Alanı (Cote d’Azur, Fransa)

Dünyaca ünlü tatil beldesi Cote d’Azur çevresinde yer alan çok sayıda kamp olduğu için burada bütçenize uygun bir kamp alanı mutlaka bulacaksınız. Gençlerin en sevdiği yerlerden biri olan ve Argeus Nehri’nin yanında yer alan Les Pecheurs Kamp Alan, tarihi liman kenti Frejus’un yaklaşık 11 kilometre uzağında bulunuyor. Gerçek Fransız Rivierası tarzında tasarlanmış olan Les Pecheurs Kamp Alanı’nda bir ısıtmalı havuz, çocuk havuzu ve spa bile var. Doğal bir macera yaşamak istiyorsanız ise gölde kürek çekebilir, muhteşem göl manzarası boyunca ata binebilir veya nehir üzerinde kanoyla gezebilirsiniz.

San Biagio Kamp Alanı (Garda Gölü, İtalya)

144 km çevresi olan Garda Gölü’nün kıyısında kamp kurarak etkileyici göl manzaralarının tadını çıkarabilirsiniz. San Biagio Kamp Alanı kesinlikle İtalya’nın en güzel kamp alanlarından biri ve gençler arasında çok popüler.

San Biagio Kamp Alanı (Garda Gölü, İtalya)
San Biagio Kamp Alanı (Garda Gölü, İtalya)

İtalya uçak bileti alarak çadırınızı kuracağınız San Biagio Kamp Alanı, göz kamaştırıcı doğal bir ortamda tatil yapmak istiyorsanız mutlaka listenize eklemeniz gereken bir yer. Belvedere Noktası olarak bilinen bir yarımada üzerinde çadırınızı kurun, böylece çadırınızın çevresi gölün serap gibi parıldayan pürüzsüz safir suları ile çevrili olacak. Yüksek sezonda bir snack barın açıldığı yarımadanın ucunda Tavşan Adası adında küçük bir ada bile var.

Aerobilet uçak bileti sayfasından kolayca uçak biletlerinizi alabilir ve Avrupa’nın en güzel kamp alanlarında unutulmaz günler geçirebilirsiniz.