Las Vegas Uçak Bileti ile Dünyanın Eğlence Merkezini Gezin

0
1051
Las Vegas Uçak Bileti ile Dünyanın Eğlence Merkezini Gezin
Las Vegas Uçak Bileti ile Dünyanın Eğlence Merkezini Gezin

Las Vegas uçak bileti alarak doyasıya gezebileceğiniz eğlenceli ve heyecan verici bir şehir olarak dünya çapında üne sahip olan Las Vegas, çölün ortasında turistler için her türlü imkanı sunuyor. Las Vegas’ın ünlü tatil caddesi Strip, neon ışıklarla parlıyor ve dünyanın dört bir yanındaki şehirlerden büyüleyici mekanların benzerleriyle süslenmiş durumda.

Las Vegas’ta otellerin birçoğu ilgi çekici tematik yerlerdir ve dans çeşmelerinden patlayan volkanlara kadar ücretsiz sokak gösterileri sunarlar. Las Vegas’ta ayrıca benzersiz müzeler, her zaman etkileyici bir şov listesi ve yapılacak sayısız eğlenceli şey bulacaksınız. Büyük Kanyon, Las Vegas’a sadece kısa bir helikopter yolculuğu mesafesindedir ve şehrin çevresindeki tepeler her türlü eğlence fırsatına ev sahipliği yapmaktadır.

Las Vegas uçak bileti ile gezeceğiniz bu güzel şehri yıl boyunca ziyaret edebilirsiniz. Kışların ılık geçtiği şehirde sıcak yaz aylarında otel havuzları gündüz etkinliklerinin önemli bir parçası haline geliyor. Bu gezinizde temasal oteller arasında kaybolacak ve unutulmaz zamanlar geçireceksiniz.

Aerobilet ayrıcalıkları ile en iyi fiyatlarla alabileceğiniz Las Vegas uçak bileti ile çok eğlenceli bir yolculuk sizi bekliyor.

Las Vegas’ta Gezilecek Yerler

Las Vegas Strip

Strip olarak bilinen, şehrin kuzeydoğusundan güneybatısına uzanan kentin 4 kilometre uzunluğundaki merkezi bölümü, tanınmış tema ve performans mekanlarına ev sahipliği yapıyor. Burada büyük eğlence sarayları, lüks oteller ve kaliteli restoranlar bulacaksınız. Geceleri Strip, ışıl ışıl neon tabelaların sonsuz deniziyle çok etkileyicidir.

Las Vegas Strip
Las Vegas Strip

Turistlerin çoğu Strip boyunca yürüyüş yapmaktan ve turistik yerleri gezmekten zevk alır. Las Vegas Strip, Mandalay Bay Hotel’den Treasure Island Hotel’e kadar uzanıyor ve mağazalarla sarılmış durumda. Las Vegas’ı gerçekten yaşamak için bu bölgede mutlaka gezmelisiniz.

Fremont Sokak Deneyimi

Las Vegas’ın eski şehri olarak da bilinen Fremont sokağı, her türden eşsiz mekana sahip, yayalara açık bir sokaktır. Fremont sokağının beş blokluk bölümü, aşağıya doğru yürürken farklı renklerden ve tasarımlardan oluşan bir gökyüzü ışık gösterisiyle kaplıdır. Fremont Sokak Deneyimi olarak bilinen etkinlik, her gece fantastik bir müzik ve görsel şovunu içinde barındırıyor.

Fremont Sokak Deneyimi
Fremont Sokak Deneyimi

Sokak sanatçıları ve özel eğlence gösterileri genellikle bu alanda açık havada gerçekleştiriliyor. Las Vegas uçak bileti alarak keşfe çıkacağınız Fremont sokağı, Las Vegas’ın merkezinde, Strip’in sadece birkaç kilometre uzağında yer alıyor bu yüzden Las Vegas’ı gezerken buraya kolayca ulaşabilir ve gece gösterilerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Las Vegas ve Büyük Kanyon Helikopter Gezileri

Las Vegas’ın ve yakındaki Büyük Kanyon’un üzerinde harika bir manzara izlemek için helikopterle yapılan bir yolculuklara katılabilirsiniz. Las Vegas ve Strip üzerinden bu tarz turlar düzenleyen pek çok şirketi kolayca bulacaksınız.

Las Vegas ve Büyük Kanyon Helikopter Gezileri
Las Vegas ve Büyük Kanyon Helikopter Gezileri

Bu yolculuk sadece Las Vegas’ı değil, şehrin çevresindeki muhteşem manzarayı ve Amerika’nın en etkileyici ve ünlü doğa harikalarından birisi olan Büyük Kanyon’u kuş bakışı görmek için harika bir fırsattır.

Venetian Otel ve Gondol Gezileri

Las Vegas’taki Venedik olarak bilinen bu otel, bir zamanlar 4049 oda, 3068 suit ve 120.000 metrekarelik bir kumarhane ile dünyanın en büyük oteliydi. Şimdi bu otel ikinci sırada yer alıyor çünkü aynı şirket Macau’da biraz daha büyük bir alanda yeni bir otel açtı.

Las Vegas uçak bileti ile gezebileceğiniz Venetian Otel, Treasure Island Hotel’in hemen karşısında yer alıyor. Şehrin en güzel tatil beldelerinden birisi olan bu otel birçok ilginç turistik mekana sahip.

Venetian Otel ve Gondol Gezileri
Venetian Otel ve Gondol Gezileri

Kanallar ve gondollar ile Venedik şehrini örnek alarak inşa edilmiş temalı bir alışveriş merkezi bulunan otelin içinde, ayrıca Rialto ve Sighs Köprüsü gibi Venedik turistik merkezlerinin çoğunu da görebilirsiniz.

Venedik gondol gezileri, bu devasa otel kompleksini görmenin en eğlenceli yoludur. Venetian Otel’in içinde yer alan tekneler sizi hem otelin içinde hem de burada bulunan devasa alışveriş merkezinde son derece keyifli bir gezintiye çıkaracak.

Paris Oteli ve Eyfel Kulesi

Strip’te yer alan Paris Oteli, şehrin en tanınmış otellerinden ve eğlence merkezlerinden birisidir. Otelin dışındaki Eyfel Kulesi’nin bir modeli hemen dikkatinizi çekecektir ve yolun hemen devamında Paris Opera Binası’nın bir örneğini de göreceksiniz.

Paris Oteli ve Eyfel Kulesi
Paris Oteli ve Eyfel Kulesi

Burada bulunan Eyfel Kulesi sadece otele görsellik katmaz aynı zamanda tepesindeki gözlem kulesinden size Las Vegas’ın 360 derecelik inanılmaz bir manzarasını sunar. Eyfel Kulesi’nin altında şık ve romantik Eyfel Kulesi Restoranı da ziyaret edebileceğiniz yerler arasında.

Bellagio Otel ve Dans Eden Fıskiyeler

Las Vegas’taki ünlü Bellagio Otel; Bellagio güzel sanatlar galerisi, konservatuvar ve botanik bahçeleri, spa salonları ve Las Vegas’ın en iyi restoranlarından bazılarına ev sahipliği yapan büyük ve üst düzey bir otel kompleksidir.

Lobinin ilerisinde bulunan, botanik şovlarından büyüleyici sanat gösterilerine kadar değişen temaların yer aldığı showroom alanı görülmeye değer güzelliktedir. Buradaki en etkileyici ve ünlü özellik ise dans eden fıskiye gösterileridir.

Bellagio Otel ve Dans Eden Fıskiyeler
Bellagio Otel ve Dans Eden Fıskiyeler

Las Vegas uçak bileti ile yakından göreceğiniz Bellagio’nun önündeki caddenin kenarında bulunan dans eden fıskiyeler, suyla müziğin uyumunu son derece etkileyici bir şekilde sergiliyor. Bu gösteri Las Vegas’taki en iyi ücretsiz gösteri olarak tanımlanıyor.

Mirage Otel ve Patlayan Volkanlar

Strip boyunca yürürken Mirage Otel’i hemen fark edeceksiniz çünkü tesisin önünde düzenli aralıklarla patlayan bir yanardağ bulunuyor. Geceleri parlayan kırmızı ateş, Las Vegas’ın en etkileyici ve ünlü manzaralarından birisidir.

Mirage Otel’in içinde ünlü bir gizli bahçe ve yunus habitatı da bulunuyor. Bu gizli bahçede beyaz aslanlar da dahil olmak üzere çok çeşitli egzotik hayvanları görebilirsiniz, yunus habitatı ise 2,5 milyonluk galonluk havuzlarda çok sayıda eğitimli yunusla tanışmanızı sağlıyor.

Yüksek Makaralı Dönme Dolap

Las Vegas uçak bileti alarak gezeceğiniz şehrin ünlü devasa dönme dolabı, Strip’in hemen dışında yer alıyor. Bu dev dönme dolap 550 metre yüksekliğindedir ve tam bir dönüş otuz dakika sürer, bu otuz dakika boyunca Las Vegas’ın mükemmel manzaralarına şahit olacaksınız.

Yüksek Makaralı Dönme Dolap
Yüksek Makaralı Dönme Dolap

Dönme dolaptan göreceğiniz manzaralar özellikle geceleri parıldayan şehir ışıkları ile göz kamaştırıcıdır. Burada her kabin 40 kişi alıyor.

New York Oteli

Las Vegas’taki ünlü New York Oteli, MGM Grand Hotel ve Excalibur Resort Hotel’in bulunduğu caddenin hemen karşısında yer alıyor. Görsel açıdan çarpıcı olan bu otel, Brooklyn Köprüsü ve Özgürlük Heykeli ile birlikte New York’un siluetini yansıtacak şekilde tasarlanmıştır.

New York Oteli
New York Oteli

Las Vegas’ın içinde New York’un ünlü simgeleri arasında keyifli bir gezinti yapmak ve otel bünyesinde yer alan devasa Rollercoaster’a binmek için New York Otel’e uğrayabilirsiniz.

Sezar Sarayı ve Kolezyum

Las Vegas’ın tüm otelleri içinde en çok bilineni olan Sezar Sarayı hala evrim geçirmeye devam ediyor. Şu anda Sezar’ın Sarayı, hayal edilebilecek her türlü eğlence seçeneği ile Las Vegas’ın tam ortasında yer alan devasa bir komplekstir.

Las Vegas uçak bileti ile keşfedeceğiniz otel, “Kolezyum” olarak bilinen büyük konser mekanında düzenlenen şovlarla biliniyor. Celine Dion ve Elton John gibi dünyaca ünlü yıldızların konserler verdiği bu mekanda gösteriler çok etkileyici bir şekilde sunuluyor.

Las Vegas gezinizde burada bir performans izlemeyi istiyorsanız, biletleri çok önceden almanız faydalı olacaktır çünkü biletler çok çabuk tükeniyor.

Mandalay ve Köpekbalığı Resif Akvaryumu

Mandalay Otel, Las Vegas’ın en görkemli otellerinden ve eğlence merkezlerinden biri olarak öne çıkıyor. Bu kompleksteki önemli noktalardan biri resif akvaryumudur. Bu akvaryumda 1,300,000 galonluk devasa bir tankta çok çeşitli köpek balıklarını, sürüngenleri ve deniz omurgasızlarını görebilirsiniz.

Mandalay ve Köpekbalığı Resif Akvaryumu
Mandalay ve Köpekbalığı Resif Akvaryumu

15 farklı türden yaklaşık 100 köpek balığı ve 2000’den fazla hayvanın hepsi camın arkasında karşınızdan geçecek. Köpek balığı tüneli de buradaki en etkileyici özelliklerden birisidir, bu tünelde çevrenizi saran onlarca köpek balığı eşliğinde yürüyebilirsiniz.

Zoos ve Akvaryumlar Birliği tarafından onaylanmış edilmiş olan köpek balığı resifi, nesli tükenmekte olan hayvanları veya yaralı hayvanları rehabilite etmek için yaban hayatı biyologlarıyla birlikte çalışmaktadır.

Las Vegas Neon Müzesi

Las Vegas’ın parlak ve renkli neon tabelaları, yıllar boyunca sayısız ziyaretçi için şehrin en unutulmaz simgelerinden olmuştur. Bu çok katlı birbirinden ilginç reklam tabelaları, şehrin en etkileyici özelliklerinden biridir ve bunlara ayrılmış özel bir müze vardır.

Las Vegas uçak bileti alarak gezebileceğiniz Neon Müzesi, Las Vegas sokaklarında şimdiye kadar yer almış en ilginç neon tabelaların bir koleksiyonunu size sunacak. Eski neon tabelalarının büyük bir bölümünü Neon Müzesi’nde rehberli bir turla görebilirsiniz. Yıllar içinde evrim geçiren bu etkileyici tabelaların tasarımlarının nasıl değiştiğine hayret edeceksiniz.

Luxor Otel

Strip’in güneybatı ucunda bir başka simgesel otel yer alıyor. Luxor Otel, antik Mısır temasıyla tasarlanmıştır ve gururla yükselen bir sfenks ile bir piramit şeklinde inşa edilmiştir.

Luxor Otel
Luxor Otel

Luksor, tüm büyük tatil köyleri gibi çok çeşitli restoranlar ve alışveriş olanakları sunuyor. Bu otelin göze çarpan özelliklerinden biri, piramidin en yüksek noktasından yansıyan ve gece gökyüzüne doğru uzanan ışık demetidir. Las Vegas gezinizde bu ışık demetinin birbirinden güzel fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Las Vegas Stratosphere Kulesi

Las Vegas uçak bileti alarak tadını çıkaracağınız Stratosphere Kulesi, Las Vegas silueti üzerinde eşsiz bir manzara sunuyor. Kule, 350 metre yüksekliğindedir ve kulenin çatısında SkyJump, Big Shot, X Scream ve Insanity isimli heyecan verici yürüyüş alanları bulunuyor.

Las Vegas Stratosphere Kulesi
Las Vegas Stratosphere Kulesi

Biraz daha az heyecan arayanlar ise şehrin muhteşem manzarasına sahip kapalı ve açık gözlem terasını ziyaret edebilirler. Stratosphere Kulesi, ABD’deki en uzun bağımsız gözlem kulesi olduğunu iddia ediyor.

MGM Grand Otel ve CSI Deneyimi

Las Vegas’ın ünlü otellerinden birisi olan MGM Grand Otel, New York Oteli’nin karşısındaki caddede yer alıyor. MGM Grand Otel; olağanüstü havuz alanı, kaliteli restoranları ve çok sayıda eğlence seçeneği ile lüks bir otelde bulmayı beklediğiniz tüm olanaklara sahiptir.

MGM Grand Otel ve CSI Deneyimi
MGM Grand Otel ve CSI Deneyimi

Buradaki popüler aktivitelerden biri “CSI Deneyimi” olarak bilinen katılımcıların kendi dedektif becerilerini test edebilecekleri, popüler CSI TV dizisine göndermeler içeren macera oyunlarıdır.

Madame Tussaud Müzesi

Madame Tussaud Müzesi’nde sevdiğiniz yıldızların hemen hepsini görme şansı bulacaksınız. Bu balmumu heykel müzesi dünya çapında ünlüdür ve en geniş koleksiyonu Las Vegas’ta sergileniyor.

Las Vegas uçak bileti alarak göreceğiniz bu balmumu heykeller o kadar gerçekçidir ki bu durum neredeyse ürkütücüdür. Elvis’den Bradley Cooper’a, Brad Pitt’den Sofia Vergara’ya kadar pek çok balmumu heykelini burada görebilir ve birlikte fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Excalibur Otel

Las Vegas’taki Excalibur Otel, Strip’teki başka bir tema otelidir. Orta Çağ karakterinde dekore edilmiş olan bu ilginç otel, çarpıcı heykellerle tamamlanan tam bir Orta Çağ mimarisine sahip.

Excalibur Otel
Excalibur Otel

Excalibur Otel, büyük bir havuz alanı ve iyi bir restoran çeşitliliği ile hayal edebileceğiniz tüm olanaklara sahip son derece eğlenceli bir yer.

Vegas Kapalı Skydiving

Vegas Skydiving Alanı, gerçekten size eşsiz bir deneyim sunacak bir yer. Burada uçaktan paraşütle atlamanın nasıl bir his olduğunu son derece güvenli bir ortamda deneyebilirsiniz.

Vegas Kapalı Skydiving
Vegas Skydiving Alanı

Usta eğitmenler, size özel ekipmanlar verecek ve dikey rüzgar tünelinde size eşlik edecekler. Fan açıldığında havada zahmetsizce yüzmeye başlayacaksınız. Bu ilginç deneyime sınır olmadan herkes katılabiliyor.

Las Vegas Uçak Bileti Alarak Red Rock Manzaralarını Görün

Las Vegas’ın yaklaşık 15 kilometre dışında yer alan Red Rock Kanyon Ulusal Koruma Alanı gezinizde mutlaka uğramanız gereken yerlerden birisidir. Her yıl bir milyon kişi bu alanın doğal güzelliğini görmek için bölgeye geliyor.

Red Rock Kanyon Ulusal Koruma Alanı
Red Rock Kanyon Ulusal Koruma Alanı

Koruma alanında büyük kırmızı kaya oluşumları, kum taşı zirveleri ve devasa kanyonun muhteşem manzaralarıyla karşılaşacaksınız. Bazı kanyon duvarları 910 metre boyundadır ve bu da onları kaya tırmanıcıları için ideal tırmanma alanları yapar. Red Rock Kanyon’un en yüksek noktası La Madre Dağı’dır ve  bu dağ 2485 metre yüksekliktedir. Kanyonu dolaşan tek bir yol var ve bu yol sizi bölgenin en güzel manzaraları arasında gezdiriyor.

Aerobilet uçak bileti sayfasından kolayca alabileceğiniz Las Vegas uçak bileti ile dünyanın en eğlenceli şehirlerinden birinde unutulmaz zamanlar geçirebilirsiniz.