Aerobilet otel rezervasyonlarında %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

0
1661

Aerobilet’le seyahat planlarını yapanlar için yepyeni bir kampanya daha! Yaz tatilinizi planlamaya başladıysanız ya da bu hafta sonu şöyle keyifli bir hafta sonu kaçamağı yapmayı hayal ediyorsanız, en ucuz uçak bileti seçeneklerini sorgularken, en uygun fiyatlarla otel rezervasyonu işlemlerinizi de Aerobilet üzerinden yapmayı ihmal etmeyin. Bugün otel rezervasyonlarında indirimler sizleri bekliyor!

Yalnızca bugün (07.06.2018) saat 23.00’e kadar geçerli, sınırlı sayıda PMTR kupon kodunu kullanarak, anında %10 indirimli otel rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyanın sınırlı süreyle devam edeceğini ve kupon kodlarının da sınırlı sayıda olduğunu unutmayın; bu fırsatı kaçırmayın!

Aerobilet’te yenilikler ve kampanyalar bitmiyor! Aerobilet’teki tüm indirimlerden ve güncel bilgilerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edin ve Aerobilet mobil uygulamasını akıllı cihazlarınıza bir an önce indirin. Anlık bildirimleri takip ederek, kampanyalardan ilk yararlanan siz olun! Tüm sorun, öneri ve şikayetlerinizi Aerobilet Otel sayfamızda bulunan whatsapp simgesi ile bize anında iletebilirsiniz. Siz de seyahatlerinize Aerobilet’le çıkın; karlı çıkın!