8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel, villa rezervasyonlarında %10 indirim!

0
1896
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel, villa rezervasyonlarında %10 indirim!
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel, villa rezervasyonlarında %10 indirim!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, hayatımıza sevgiyle, emekleriyle dokunan kadınlara keyifli, onları dinlendirecek ve mutlu edecek sürprizler hazırlamak istemez misiniz? Üstelik dilerseniz hemen ya da daha sonrası için planlayabileceğiniz unutulmaz bir tatille onları şaşırtabilir, birlikte unutulmaz anılar biriktirmek için hemen harekete geçebilirsiniz.

8 – 11 Mart tarihleri arasında, 11 Mart 2018 saat 23.00’e kadar geçerli, sınırlı sayıda 8MRT kupon kodunu kullanarak yapacağınız villa rezervasyonlarında, anında %10 indirim ve seyahat edeceğiniz destinasyonda havalimanı ile villanız arasında gidiş – dönüş ücretsiz havalimanı transferi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Kupon kodlarının sınırlı sayıda olduğunu unutmayın ve siz de emekleriyle hayatınızı güzelleştiren kadınları mutlu etmek için bu fırsatı kaçırmayın!

Aerobilet’le her an seyahat ürünlerinde en hesaplı fiyatlara ve en cazip kampanyalara ulaşabilirsiniz. Bir gün değil, hayatınızdaki önemli, sizlere emek ve sevgilerini veren kadınları fırsat bulduğunuz her an seyahat planlarınızla mutlu edebilir ve yüzlerini güldürebilirsiniz. Aerobilet bu mutlu anlarınızı inşa etmek için her koşulda yardımcı olmak üzere sizleri bekliyor. Siz de seyahate Aerobilet’le çıkın; karlı çıkın!