Villa rezervasyonlarında %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

0
1952

Aerobilet’le bu haftayı yine avantajlı kapatmak, seyahatlerinizde en uygun seyahat ürünü fiyatlarından yararlanmak için harika bir gün! Siz de konaklama için son derece lüks ve konforlu, aynı zamanda evinizin rahatlığını seyahatlerinize taşıyacak bir seçeneğe ulaşmak ister misiniz? O halde Aerobilet’in villa kampanyasından hemen yararlanın ve birbirinden lüks villalardan birinde indirimli konaklama imkanına sahip olun!

Bugünden başlayarak bu hafta sonu boyunca (08 – 10 Haziran 2018) geçerli, pazar günü (10.06.2018) saat 23.00’e kadar sürecek kampanya dahilinde kullanacağınız LRD kupon kodu ile yapacağınız villa rezervasyonlarında, anında %10 indirime sahip olabilirsiniz. Siz de bu fırsatı değerlendirin ve cazip tatil beldelerinden birinde, en uygun fiyatlarla unutulmaz bir tatil tecrübesine hazır olun!

Aerobilet’in tüm kampanyaları ve yeniliklerinden haberdar olmak, kupon kodları ve kampanya süreleri tükenmeden fırsatlardan yararlanmak için Aerobilet mobil uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirmeyi unutmayın.

Kampanya detaylarına Aerobilet Kampanya sayfasından ulaşabilirsiniz. Seyahatlerinize Aerobilet’le çıkın; karlı çıkın!