Aerobilet’ten unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi!

0
2224
Aerobilet'ten unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi!
Aerobilet'ten unutulmaz bir Anneler Günü hediyesi!

Anneler Günü için geri sayım başladı! Siz de hayattaki en değerliniz olan sevgili anneniz için orijinal hediye alternatiflerini gözden geçirmeye başladıysanız, unutmayın ki onlar için en kıymetli hediye sizlerle beraber olmak. O halde neden birlikte anılar biriktirebileceğiniz, keyifli bir tatile çıkmayasınız? Hele ki son derece lüks bir villada, 8 kişiye kadar ücretsiz konaklama imkanınız varken…

Aerobilet, Instagram hesabı üzerinden sizler için kısa süreli bir kampanya yayınlıyor. 11-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında 8 kişiye kadar konaklayabileceğiniz, size özel havuzlu, denize 500 metre mesafede, Antalya’nın güzeller güzeli ilçesi Kaş’ın büyüleyici tatil beldesi Kalkan’da yer alan lüks bir villada ailecek tatil yapma fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik Antalya veya Dalaman havalimanlarından, Antalya veya Fethiye otogarlarından villanıza transferleriniz de gidiş dönüş ücretsiz olarak karşılanacak; hafta sonunuz Akdeniz’in maviliklerini seyre dalabileceğiniz, havuzlu lüks villanızda geçecek. Ne dersiniz; sizce de harika olmaz mıydı?

O halde acele edin ve Aerobilet Instagram hesabını takibe alın! Hesap üzerinden bu kampanyanın yayınlandığı paylaşımın altına 3 arkadaşınızı etiketleyin ve kampanyaya siz de dahil olun. Dilediğiniz kadar katılma hakkınız bulunuyor. Daha fazla kişiyi etiketleyin ve şansınızı artırın. 10 Mayıs 2018 saat 17.00’ye kadar katılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aynı gün içerisinde sonuçlar açıklanacaktır. Anneler Günü’nde ailecek Kalkan’da çok lüks bir villada 3 gün 2 gece konaklama fırsatını siz de kaçırmayın. Herkese bol şans!