Villa rezervasyonlarında %10 indirim fırsatı bugün Aerobilet’te!

0
1505
Villa rezervasyonlarında %10 indirim fırsatı bugün Aerobilet'te!
Villa rezervasyonlarında %10 indirim fırsatı bugün Aerobilet'te!

Haftanın son iş gününde sizce de bir hafta sonu kaçamağı ya da uzun bir yaz tatili planı yapmak harika olmaz mıydı? Üstelik son derece lüks ve aynı zamanda evinizin konforunda bir tatil fırsatı, birbirinden cazip, göz alıcı tatil destinasyonlarında sizleri bekliyor. Önümüzdeki tatil planınız için villada konaklamaya ne dersiniz? Hem de en uygun kiralama fiyatlarıyla…

Bugünden başlayarak, tüm hafta sonu boyunca (20-22 Nisan 2018) geçerli, pazar günü (22.04.2018) saat 23.00’e kadar sürecek kampanya kapsamında SVR kupon kodunu kullanarak yapacağınız villa rezervasyonlarında anında %10 indirim sizleri bekliyor! Kampanya süresi ve kupon kodlarının sınırlı olduğunu unutmayın ve siz de bir an önce bu ayrıcalıktan yararlanın.

Aerobilet’te birbirinden cazip seyahat ürünleri için en uygun fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Aerobilet mobil uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirebilir, anlık bildirimleri takip ederek kampanya süresi dolmadan, kupon kodları tükenmeden kampanyalardan yararlanma fırsatı bulabilirsiniz. Seyahatlerinize siz de Aerobilet’le çıkın; karlı çıkın!