Transfer rezervasyonlarında %10 indirim fırsatını yakalayın!

0
913

Aerobilet’le seyahatlerinizi planlarken aynı zamanda seyahatlerinizin öncesi ve sonrasını da planlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Aerobilet transfer hizmetleri ile havalimanından şehrin farklı transfer bölgelerine veya otellere en lüks ve konforlu şekilde transferlerinizi sağlayabilir, dilerseniz bunu gidiş dönüş olarak planlama fırsatını bulabilirsiniz. Seyahat standartlarınızı yükseltmek ve transferlerde de bu standartlardan ödün vermemek için Aerobilet’e gelin. Üstelik bu hafta transfer planlamalarınızı çok daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz!

02.02.2019(2 Şubat 2019) saat 23.00‘e kadar sürecek olan transfer kampanyası kapsamında kullanacağınız VAK kupon koduyla, transfer rezervasyonlarında anında %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Kampanya süresi ve kupon kodlarının sınırlı olduğunu unutmayın; bu fırsatı kaçırmayın!

Otel rezervasyonunuz hazırsa, sizde hemen transfer hizmetleri fırsatlarından yararlanın! Kampanya detaylarına Aerobilet Kampanya sayfasından ulaşabilirsiniz. Kampanyalar ve yeniliklerden anında haberdar olmak için Aerobilet mobil uygulaması sizleri bekliyor. Siz de Aerobilet‘in sunduğu tüm indirimleri ve mobile özel avantajları takip etmek için mobil uygulama mağazalarından Aerobilet mobil uygulamasını akıllı cihazlarınıza bir an önce indirin. Seyahatlerinize Aerobilet‘le çıkın; karlı çıkın!