Villa rezervasyonlarında %10 indirim fırsatı!

0
1666

Aerobilet’le seyahat planları yapılmaya başlandı mı? O halde sizlere konaklama için harika bir önerimiz olacak. Seyahatinizde birbirinden güzel tatil destinasyonlarında muhteşem bir villada konaklamak istemez misiniz? İşte tam da bugün villalarda indirimler, unutulmaz tatiller için sizleri bekliyor.

Bugünden başlayarak hafta sonu boyunca (4 – 6 Mayıs 2018) geçerli, pazar günü (06.05.2018) saat 23.00’e kadar sürecek olan villa kampanyası kapsamında, MPK kupon kodunu kullanarak yapacağınız villa rezervasyonlarınızda anında %10 indirimden yararlanabilirsiniz. Siz de bu kampanyayı kaçırmayın ve seyahatlerinizde villa tecrübesini mutlaka yaşayın!

Aerobilet’in daima avantajlı fiyatları ve indirimlerinden yararlanmak, tüm yenilikler ve kampanyalardan anında haberdar olmak için mobil uygulama mağazalarından siz de Aerobilet mobil uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Anlık bildirimler üzerinden tüm bu yenilik ve kampanyaları takip edebilirsiniz. Siz de seyahatlerinize Aerobilet’le çıkın; kârlı çıkın!